Selecteer een pagina

Over ons

Lees hier meer over ons bedrijf, bekijk of download voor u relevante documenten of bekijk onze locatie op Google Maps.

Neem contact met ons opDownloads

Vleugelboot 78
3991 CL Houten

Tel: 030 889 20 34
E-mail: Info@vanderheidenisolatie.nl

Over Van der Heiden Isolatie

‘Van der Heiden Isolatie’ is opgericht in 2009 en is een VCA gecertificeerde organisatie. De kern bestaat uit ervaren isoleerders met eigen projectverantwoordelijkheid, aangevuld met een flexibele schil van gekwalificeerde isolatiemonteurs. Daarmee borgt ‘Van der Heiden Isolatie’ kwaliteit, flexibiliteit en gedegen projectbegeleiding. De organisatie van ‘Van der Heiden Isolatie’ is plat en overzichtelijk. De lijnen zijn kort en informeel. De kern van de opzet van de organisatie is om de mensen op de bouwplaats zo goed en vloeiend mogelijk hun werk te laten doen.

De diverse formele en informele overlegstructuren garanderen dat we met elkaar werken, niet langs elkaar.

VCA Certificering

Veiligheid van onze medewerkers is van uitermate groot belang voor de continuïteit van onze organisatie, maar ook voor onze opdrachtgevers willen wij risico’s tot een minimum beperken. VCA certificering is de meeste voorkomende vorm van certificering in Nederland om aan te tonen dat wij veiligheidsbewust werken en veiligheidsrisico’s en ongevallen zoveel mogelijk proberen te beperken.

Van der Heiden Isolatie B.V. is VCA* gecertificeerd.

Downloads

Hier kunt u een aantal bestanden downloaden.

QL Projectburo is in 2003 opgericht, met als voornaamste activiteiten engineering, voorbereiding, begeleiden en het uitvoeren van werkzaamheden in de werktuigkundige installatietechniek. Hierbij kunt u denken aan sanitair-, drinkwater-, hemelwater-, vuilwater-, ventilatie-, koel-, verwarmings-, brandpreventie en meet- en regeltechnische installaties.

Flexibiliteit en kwaliteit zijn sleutelbegrippen voor QL Projectburo, voor zowel de algemene bedrijfsvoering als de inzet van onderaannemers en gespecialiseerde partners.

De Utiliteitsbouw (Utiliteit) is de bedrijfstak waarbinnen QL Projectburo sinds haar oprichting actief in is geweest.

QL Projectburo is de preffered installatiepartner van Van der Heiden Isolatie. Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Vleugelboot 78 in Houten en delen hetzelfde management.

Kaart

Zowel Van der Heiden Isolatie als QL Projectburo zijn gevestigd aan de Vleugelboot 78, 3991 CL te Houten.

Vleugelboot 78, 3991 CL, Houten